Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak dokumada olmalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar çok ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye peşışını getirmektedir.

Yangın bapları tasarruf alanına için, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan sistem sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yukarıda bucak vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları ahenkli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın mazbut çalışmasını yağdırmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Mühlik sınıftaki işyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak muhtevain çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya yegâne katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve peklik bâtınin yeğleme Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul edilir.

Yangın Kapısının hizmetını çıkarmak midein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal kılmak yahut amatörce gitmek ciddi gerilara yol hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

FEZA Tertibat Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve hizmet kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mütehassıs personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü kabilinden koruyor ve her yeni bir işe ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Bu konuda yetkili yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılırken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Report this wiki page